Post by presaddehellci on Feb 24, 2022 15:43:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Είναι υπέροχο παιχνίδι! Μόλις έδωσα 4 αστέρια, τα becos έχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και μια καθημερινή αποστολή είπε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανταμοιβής 4 φορές. Είδα το βίντεο τέσσερις φορές. Αλλά πώς να το κάνω; >>Παρακαλώ απαντήστε μου αμέσως. Αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Παρακαλώ απαντήστε μου. Ευχαριστώ
Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δείχνεις την ίδια καταραμένη διαφήμιση 20 συνεχόμενες φορές (toon blast) και πραγματικά με εκνευρίζει. Αλλά αυτό το παιχνίδι (Jewel Blast) έχει πάρα πολλές καταραμένες διαφημίσεις. Μερικά έως και 45 λεπτά. Στο άλλο παιχνίδι (Jewel Hunt) βλέπετε διαφημίσεις μόνο αν θέλετε κάτι επιπλέον. Αλλά αυτό το παιχνίδι, βλέπετε ένα σε κάθε επίπεδο. Διορθώστε το ή θα χάσετε πολλούς παίκτες. Θα θέλαμε να κάνουμε περισσότερο παιχνίδι, λιγότερη παρακολούθηση διαφημίσεων.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά λόγω των μικροσκοπικών διαφημίσεων που εξακολουθούσαν να αναβοσβήνουν λόγω του παιχνιδιού μου, χρησιμοποίησα 1,6 GB δεδομένων σε λιγότερο από 3 εβδομάδες παιχνιδιού. τρομοκρατημένος από αυτό το παιχνίδι υψηλών δεδομένων. Αποφάσισα να διαγράψω αυτό το παιχνίδι jewel blast και jewel hunter.
Είναι αδύνατο να βγείτε από ορισμένες διαφημίσεις αφού έχουν παίξει και υπάρχουν διάφορα μικρά σφάλματα στο σκοράρισμα.
Το παιχνίδι είναι κουλ. Καλός τρόπος για να περάσει η ώρα, αλλά οι διαφημίσεις είναι επιβλητικές. Δεν υπάρχει τρόπος να κόψω τον ήχο τους. Μισείτε αυτούς τους τυχαίους θορύβους και τη μουσική που κυριαρχεί. Παίζει πάνω από τη μουσική μου και είναι ενοχλητικό.
. Έχω διαγράψει αυτό το παιχνίδι αρκετές φορές στο παρελθόν... Αλλά... πάντα έβρισκα τον εαυτό μου να επιστρέφει... Οπότε δώστε του μια ευκαιρία.. Μπορεί επίσης να το βρείτε καταπληκτικό..!
Αυτή είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή και έχει υπέροχα γραφικά στην πραγματικότητα νομίζω ότι αν δεν είχε τόσο υπέροχα γραφικά θα ήταν όπως κάθε άλλο παιχνίδι εκεί έξω. Συγχαρητήρια στους προγραμματιστές.
Οι διαφημίσεις δεν ανεβαίνουν σωστά με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τερματίζεται. Μπορείτε να αγγίξετε την οθόνη και να μην συμβεί τίποτα.....μετά συμβαίνει...σαν προσωρινά παγωμένο. Το ίδιο το παιχνίδι είναι προκλητικό και διασκεδαστικό.
Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά αρχίζει να εξαπατάει. Είμαι στο 1100 και ξαφνικά οι διαφημίσεις δωρεάν νομισμάτων σταματούν να λειτουργούν επίσης δεν έχω πάρει τα καθημερινά μου βραβεία, παραλείψαμε μερικές φορές για αυτό Διαγράφω το παιχνίδι το παιχνίδι απατά σε υψηλότερα επίπεδα
Διασκέδαση. Πάρα πολλές διαφημίσεις. Επίσης, δεν φαίνεται να διατηρώ το ίδιο προφίλ παιχνιδιού σε διαφορετικές συσκευές. κατέβασα στο νέο μου τηλέφωνο και έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή.
Κάποτε ήταν ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι. Τον τελευταίο καιρό, οι διαφημίσεις εμφανίζονται συνεχώς. Πριν από σχεδόν κάθε επίπεδο, και πολλές φορές ακριβώς καθώς ξεκινά το επίπεδο. Κοιτάξτε, παιδιά, καταλαβαίνω την ανάγκη να προσπαθήσετε να φέρετε κάποια έσοδα από τη διαφήμιση, αλλά έχετε καταστήσει το παιχνίδι σχεδόν μη δυνατό. Θα είχα πολύ υψηλότερη βαθμολογία, αλλά για τις σχεδόν συνεχείς ενοχλητικές διαφημίσεις. Κρίμα.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, ωστόσο, δεν μπορείτε να λάβετε τα δωρεάν κέρματα από την παρακολούθηση της διαφήμισης ή τις επιπλέον κινήσεις στην αρχή του παιχνιδιού ... τώρα - η χειρότερη αμαρτία από όλες!!! Αγοράστε νομίσματα μόνο!!!! Δεν πρόκειται να συμβεί!! Εκεί λοιπόν...😠
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ότι έχω πολύ δρόμο να διανύσω και πολλά να μάθω ακόμα... Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω για να προσθέσω αυτό το επιπλέον αστέρι. Υπάρχει ένα αρνητικό... οι διαφημίσεις αποσπούν σκόπιμα την προσοχή και μπορεί συχνά να επηρεάσουν επιλογές και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων ακούσιων αγορών, πιστεύω.
Θα έδινα 5 αστέρια σε αυτό αν είχε περισσότερα επίπεδα ή ένα μέρος 2, θα το κέρδιζα αρκετά γρήγορα.
Ακόμα στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, αλλά μου αρέσει πολύ. Καλό παιχνίδι, ωραία στα μάτια, πολλοί τρόποι να κερδίσεις πόντους και κινήσεις. Θα ενημερώσω καθώς προχωράω στα επίπεδα.❤
Έχω απολαύσει πολλές πολλές ώρες παίζοντας αυτό το παιχνίδι! Δεν με πειράζει να βλέπω διαφημίσεις αν αυτό σημαίνει ότι λαμβάνω δωρεάν πράγματα που θα με βοηθήσουν να ολοκληρώσω επίπεδα! Αλλά... Έχω φτάσει στο επίπεδο του 400 και έχω χάσει την ικανότητα να παρακολουθώ διαφημίσεις ή να αποκτώ βόμβες κ.λπ. για να με βοηθήσουν να ολοκληρώσω το επίπεδο. Αγγίζω τα εικονίδια, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Απλώς πηγαίνει κατευθείαν στο παιχνίδι 🥺☹️
Οι αποστολές και τα επίπεδα παιχνιδιού είναι εντάξει, αλλά σε αποτυχημένες αποστολές, είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβετε την αποτυχημένη προσπάθεια.
Αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε υπέροχα, αλλά μετά από λίγο πρέπει είτε να αγοράσετε power ups είτε νομίσματα. Σίγουρα αμοιβή για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας κατεβάζοντας το.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά. 1 διαφήμιση κάθε 2 επίπεδα, στη συνέχεια πήγε σε 2 διαφημίσεις σε κάθε επίπεδο. Αντίο
Υπέροχο φανταστικό παιχνίδι!!!!!!
Jewel Blast : Temple ปริศนา cui
Εύκολο παιχνίδι, διασκεδαστικό χρόνο, αλλά έχω βαρεθεί τις διαφημίσεις των 30 δευτερολέπτων μεταξύ των ζωών. Μπορώ να δω ότι μας κάνουν να καθόμαστε στις διαφημίσεις 30 δευτερολέπτων για να έχουμε επιπλέον κινήσεις ή αναβαθμίσεις, αλλά όχι τόσο συχνά όσο συμβαίνει. Γιούχα. Απεγκατάσταση
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι που το παίζω όλη την ώρα για ένα υπέροχο μυαλό και σπατάλη χρόνου. Είχα αγοράσει αυτό το παιχνίδι για το άλλο κελί μου και μου άρεσε χωρίς διαφημίσεις. Τώρα έχω ξανά διαφημίσεις και συνειδητοποιώ ότι χάλασα με την άλλη έκδοση.
Dark Riddle ماجراجویی afr
Εθιστικό όσο ο χρόνος είναι μόνος του, όχι πια διασκεδαστικό καθώς είναι βαρετό. Χρειάζεται προσοχή καθώς παίζεται. Αν χάσετε έστω και μια στιγμή, ο χρόνος φεύγει μακριά και πολύ γρήγορα. Λάβετε υπόψη σας....... 😴.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά οι ADS είναι πονηρές...είναι πάρα πολύ και πρέπει να περιμένετε να τελειώσουν οι διαφημίσεις για να συνεχίσετε το παιχνίδι. Αυτό είναι μάλλον ενοχλητικό
Δεν μπορώ να περάσω από αυτό το παιχνίδι γιατί παγώνει. Πρέπει να κάνετε Uninstall για να ξεπαγώσετε, αλλά στη συνέχεια θα σας πάει πίσω στην αρχή και θα χάσετε όλους τους πόντους σας. Πολλοί άνθρωποι είχαν το ίδιο πρόβλημα που θα νομίζατε ότι θα μπορούσαν να το διορθώσουν!!
Μπράβο
Έχω ένα νέο τηλέφωνο και δεν μπορώ να συγχρονίσω με τον λογαριασμό μου. Έφτασα στο επίπεδο 941 και δεν θέλω να ξεκινήσω από την αρχή. Συγχρονισμός email ή κοινή χρήση συσκευής, ώστε κατά τη μετάβαση σε νέα συσκευή να μην χάνεται η πρόοδος.
Το παιχνίδι είναι αποδεκτό και διασκεδαστικό εκτός από τις πολιτικές διαφημίσεις. Η πολιτική δεν πρέπει να είναι παντού. περίοδος.
Jewel Blast : Temple Slagalice enn
Αυτό ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι... Αλλά τώρα δεν μπορώ να κερδίσω ούτε κέρματα. Δεν θα παίζει διαφημίσεις για να κερδίσετε. Πολύ ενοχλητικό 🤷
Τυπικό παιχνίδι αντιστοίχισης.Το μόνο θέμα είναι το κόστος, δεν έχω ιδέα ποιος θα ξόδευε 7 $/εβδομάδα. Οπότε θα ζήσω με τις διαφημίσεις.
Ο μόνος λόγος που δεν έδωσα 1 αστέρι είναι ότι αυτό είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Είναι τόσο κρίμα που οι διαφημίσεις το καταστρέφουν εντελώς. Καταλαβαίνω ότι οι διαφημίσεις είναι πώς μπορούν να προσφέρουν την εφαρμογή δωρεάν, αλλά έλα τώρα. Μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων κάθε 2-3 επίπεδα είναι γελοία. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι ορισμένα επίπεδα διακόπτονται από μια διαφήμιση κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, και είναι πάρα πολύ. Συγγνώμη για την απεγκατάσταση αυτής της εφαρμογής γιατί, όπως είπα, μου άρεσε πολύ το παιχνίδι.
Θα βαθμολογούσα αυτό το παιχνίδι χωρίς αστέρια, αλλά δεν με αφήνει. Αν σας αρέσουν πολλές διαφημίσεις, αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς. Διαφημίσεις πριν και μετά τους γύρους. Κερδίστε ή χάνετε, εξακολουθείτε να λαμβάνετε τόνους διαφημίσεων.
Γιατί σταματούν τα παιχνίδια σας; Στο τηλέφωνο και στο iPad μου είτε δεν φορτώνουν είτε σταματούν στη μέση. Είμαι αρκετά απογοητευμένος και πιθανότατα θα κάνω χώρο για άλλα παιχνίδια. Είναι πολύ κακό γιατί μου αρέσουν τα παιχνίδια σου.
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Η τελευταία έκδοση (ενημερώθηκε σήμερα) επανεκκινεί την εφαρμογή μετά από κάθε επιτυχημένο επίπεδο. Κάθε φορά που ολοκληρώνω ένα επίπεδο, η εφαρμογή επιστρέφει στην οθόνη εκκίνησης και πρέπει να πλοηγηθώ για να επιλέξω το επόμενο επίπεδο.
Όταν παίζετε σε σίγαση, οι διαφημίσεις εξακολουθούν να εμφανίζονται σε πλήρη ένταση...δεν είναι καλό αν θέλετε να μείνετε ήσυχοι
Carolyn, η πρώτη φορά που έπαιζε δεν ήξερε πώς να παίξει, απλώς διάβασε τι εμφανίζεται και θα ενθουσιαστείς παίζοντας Jewel blast. Μου αρέσει που δεν έχω χάσει ακόμη επίπεδο. Ομαλή πλεύση μπροστά.
Τρόπος για πολλές μεγάλες διαφημίσεις. Απολαμβάνει τη διασκέδαση όταν πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων μετά από κάθε παιχνίδι και αυτό είναι πάνω από αυτές που παρακολουθείτε για να πάρετε επιπλέον μετρητά ή κινήσεις.
Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις. Θεωρώ τις διαφημίσεις του Lily's Garden προσβλητικές λόγω σεξουαλικής πρότασης. Μέχρι στιγμής ήταν διασκεδαστικό. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορείς να ξανακάνεις επίπεδα και να παίρνεις δώρα που μου έλειψαν. Μόλις είδα μια διαφήμιση όπου οι χαρακτήρες βάζουν κρυφά ναρκωτικά ο ένας στα κοκτέιλ του άλλου. Γονείς προσοχή.
Θα ήταν ωραίο αν δεν είχατε διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο.
Jewel Blast : Temple Пъзели rllw
Καλό παιχνίδι, πολύ εύκολο. Θα έδινα περισσότερα αστέρια αν υπήρχε λίγο περισσότερη εστίαση στη σωστή ορθογραφία. Κάθε φορά που γίνεται ένα επίτευγμα λέει να μαζέψετε τα "reads" σας. Ανόητος.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά έπρεπε να το απεγκαταστήσω γιατί ολοκλήρωσα τον πίνακα. Μακάρι να προσθέσουν περισσότερα επίπεδα αφού πετύχετε το τελευταίο επίπεδο.
Πραγματικά διασκεδαστικό αν διόρθωναν σφάλματα που προκαλούν άρνηση για κλικ σε διαφημίσεις για νομίσματα και επιπλέον όπλα!! Θα δώσω τουλάχιστον 4 αστέρια όταν αυτό διορθωθεί.
Jewel Blast : Temple Hjernetrim orgc
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από το Επίπεδο 1500. Η εφαρμογή μου είναι ενημερωμένη, αλλά δεν υπάρχουν επιπλέον επίπεδα. Δεν ενθουσιάστηκα.
καλή ώρα νεροχύτη. πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά δεν είναι κακό για μια δωρεάν εφαρμογή.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Μην πειράζετε τις διαφημίσεις για 5 δευτερόλεπτα. Αλλά οι διαφημίσεις των 30 δευτερολέπτων είναι πραγματικά χάλια.