Post by presaddehellci on Feb 24, 2022 15:37:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PunBall ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PunBall IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne kristale ▞▞▞
▞▞▞ PunBall 2022 version ▞▞▞
oprostite za slabo oceno, vendar igra potrebuje plačane uporabnike. pretežko je dokončati eno stopnjo
Igra je zabavna, če deluje, kot je predvideno, vendar nekateri sovražniki naredijo igro nezadovoljivo, kot je čarovniški okostnjak, ki prikliče okostnjake, veliko bolj smiselno je, če prikličejo okostnjake vsaka 2 obrata, da bi igralcu dali večjo možnost, da se jim zoperstavi, vendar ne, to storijo na vsakem koraku, tako da ko so prisotni 3 ali 4 čarovniki, je igre že konec, ker pošiljajo neželeno sporočilo s svojim klicem in blokirajo katero koli mesto, ki ga lahko uporabite, in če tega ne morete storiti, dajte čarovnikom manjši bazen zdravja, da jih je lažje ubiti.
Na začetku je težko, raven se izkaže za bolj obvladljivo in zabavno, če najbolje izkoristite stranske stene! Uporabite vzorec kontrolne table kot vodilo. Razcepitev in več žog naredita napad daljši in veliko bolj zabaven za gledanje!
Polna vrsta ščitov/rdečih kock 🤣 In ne govorim o težavnosti Ene vrste ščitnih pošasti ni mogoče ubiti z običajnimi žogami 🤦🏻
Dobra igra, vendar obtičala na stopnji 10. In kar naprej govori, da sem boljši od 99 % igralcev Je to lažno ali resnično
Všeč mi je igra in upam, da boste z naslednjo posodobitvijo lahko kaj naredili z opremo. Imejte gumb za pritisk na največjo nadgradnjo, namesto da bi morali večkrat tapniti nadgradnjo za vsak element.
Ta igra je grozna, celo porabil sem denar, da bi napredoval. veščine, da ubiješ karkoli, tudi ko sem dobil več kot 1k combo sem izgubil, preprosto ni vredno glavobola.
Všeč mi je igranje in igra, v resnici sta samo dve težavi. Oglasi za mikrotransakcije so vam preveč na obrazu, po vsem glavnem meniju za enega. Napredovanje je nekako počasno, saj lahko vidite ogromno ljudi, ki so zaradi tega predčasno obupali, s statistiko, ki vam jo dajo, ko končate stopnjo.
Igra je zabavna, vendar zelo hitro udarite v veliko steno, kjer imajo sovražniki več deset tisoč KM, vaši napadi pa so še vedno 3-mestni. Edini način, da boste zmagali, je, če dobite dobre sposobnosti/opremo rng, saj je večina od njih brez vrednosti. Dobra stvar pri igri je, da ni oglasov, razen če se odločite, da jih vidite za oživitev ali dodatno valuto.
Igra je zabavna, vendar se z dodajanjem hišnih ljubljenčkov zdi, da gre za denar. Dobiš vstopnice za izziv šefa skozi sezonsko vozovnico, vendar le, če jo plačaš. Ko enkrat dobite legendarno opremo ali hišne ljubljenčke, jih je skoraj nemogoče izboljšati, še posebej, če imate omejenega hišnega ljubljenčka, ker potrebujete enakega hišnega ljubljenčka in kakovost, da ga izboljšate. Skoraj sem pozabil, da se bodo kroglice teleportirale nazaj na dno in vas oropale zadetkov.
Začne se odlično, dokler ne dosežete določene stopnje, obtičal sem za 2 dni, nisem mogel počistiti stopnje brez porabe denarja. Naredite okoli 1k dmg, vendar ima sovražnik 500k H, in tudi skeleton sumoners potrebujejo nerf ali pa jih le malo zarodijo. Ne izgubljajte časa s to igro
Hitro postane res težko in ja glede vsakodnevnih izzivov ... No, igra postane res težko napredovati, še preden jih odklenete, tako imenovani DNEVNI IZZIVI
Všeč mi je igra, vendar je treba PunRank obravnavati. Trenutno sedim v ligi, kjer bom imel srečo, da bom dosegel 100 m, vendar obstajajo ljudje z več kot 12 B. Kako je to sploh mogoče? Na splošno res uživam v tej igri, vendar takšne malenkosti naredijo dele igre nesmiselne za igranje.
Uradno odstranim to igro, je zelo neuravnotežena do te mere, da vem, da vas razvijalci vabijo, da porabite denar, ne dajajte jim denarja, ne zaslužijo si ga. Že mesece sem obtičal na 30 lvl, kjer so raven zasnovali tako, da je nemogoča brez porabe denarja, kar pomeni, da to NI brezplačna igra. Zvišanja ravni vašega lika se ne ujemajo z dvigi ravni za sovražnike in povečanja moči so daleč naključna. Premagal sem 99,9% drugih igralcev in sem sit. smeti
Zelo mi je všeč, zelo se prilega mobilniku!
Zanimivo vrtenje v igri brick break, vendar bloki gacha/stat zaklenejo preveč stvari, da bi jih bilo vredno posvetiti.
Zelo zabavno.. igralna valuta zlahka pridobljena... Kul spretnosti
Vau! Moja stara ocena je bila odstranjena. Vse, kar sem rekel v svojem starem pregledu, je bilo, da je bila igra narejena tako, da je bila prva igra, ki ste jo igrali tisti dan, zelo lahka in naslednja raven, ki jo igrate, zelo težka, vendar se vrnite naslednji dan in ta raven je kar naenkrat super enostavno. Sicer pa je igra zabavna. Pravzaprav sem res izginil, da je bil moj stari pregled odstranjen, saj samo dokazuje dejstvo, da je igra res ponarejena, in razvijalci. Vedite.
To je super zabavna igra do kasnejših krogov. Vsi sovražniki so način, da okrepijo pozno igro, pojavljajo se v sovražnikih, ki niso prikazani na seznamu omenjene ravni v krogu 4-5, padci sposobnosti pa so redki.
Boleče mletje imajo sovražniki veliko več zdravja, kot jih lahko naredite v škodi in ste omejeni z energijo, tako da 3 poskusi in rng pridobite dobre spretnosti, plus dejstvo, da pri približno 10 lvl 88 % igralcev še ni uspelo in pri 20 lvl sem nad 99,4 % igralcev mora biti prof. kako težka je igra in kako slab je grind
Zabavni križanec iger več različnih žanrov v eni igri. Toda brezplačni preizkusi za vsakodnevni izziv jemljejo energijo, popravite!
Obožujem lepo zahtevno igro, a to ni to. Na začetku postane zelo težko. Sovražniki vas hitro premagajo in razmerje njihove škode v primerjavi z vašim HP je precej zmedeno. Odličen koncept igre 🤷🏽♂️
Racing Limits Poygalar xrce
Igra se zruši vsaki 2 minuti
Precej zabavno, toda igra vam ves čas zariva mikrotransakcije v obraz. Iz tega razloga otroku ne bi dovolil, da bi to igral.
V redu, igra zaenkrat jo je treba samo prilagoditi na nekaterih področjih. Naredite trgovino, kjer lahko ljudje kupujejo orožje, oklep, predmete in druge stvari z zlatom, ki ga zaslužite v igri, in naredite tako, da bodo ljudje lahko dobili nekaj iz skrinj in diamantne puščice na vrhu naslovnega zaslona, česar si vsi ljudje ne morejo privoščiti plačajte pravi denar, da jih dobite in nadgradnje sploh ne vplivajo in morate prilagoditi razpored diamantov, da boste lahko na koncu dostopali do nagrad na plošči talentov
To je precej dobra igra z bloki, vendar ima napredovanje orodja, tako da vas bo vaša spretnost pripeljala le tako daleč. To bi bilo v redu, vendar vsak dan pričakujejo, da si boste ogledali 4 60-sekundne oglase, preden sploh začnete igrati, da dobite stvari, ki jih potrebujete za dvig.
Dostojna igra, vendar so na lestvici vodilnih polne havkerjev, s katerimi razvijalci ne naredijo ničesar. Zelo zasvoji, a cilj je tako slab in frustrirajoč
Zabavna igra, vendar je težava na začetku nepotrebno visoka, prišel sem do stopnje 8 in bil prvi dan boljši od 97 % igralcev, kar me popravi, če se motim, pomeni, da jih je 97 % odstranilo, samo znižajte stopnjo zdravja sovražnikov, delo opravljeno
Absolutno mi je všeč ideja te igre. To je zelo zabavno, dokler ne ugotovite, da so ravni nemogoče brez dobre opreme in draguljev že precej zgodaj. Mafije in šefi postanejo preprosto nezaslišani. Zelo sem razočaran, ker je to očitno plačilo za zmago, za sicer neverjetno igro. In preden Habby komentira, ja, vem, da lahko opravim vse naloge in dnevne dnevnike ... Ni dovolj in vi to veste. Popravi to prosim. Morda boste celo dobili več denarja!
Sama igra bi lahko bila lepa, vendar je po prvih 2 ravneh preveč zmešnjava, za oglasi in gotovinskim plačilom se skrivajo vse spodbude, ne igra, samo denar.
Koncept igre je res dober. Igra sama? Ne toliko. Ampak zakaj? Odgovor je DENAR. Želijo, da plačaš za vse. Celo uro za igranje (10 energije). Želite igrati več? Kupi. Težavnost iger se prehitro spreminja. Ne moreš mleti, da bi imel boljšo opremo, ker po treh igrah nimaš energije. Želite biti močnejši, da lahko premagate ravni? Kupite čim več škatel. Zelo slabo. Ne želite biti razočarani? Ne igrajte te igre še. POPOLNOMA P2W